Download Stubs APK For Android Latest Version

Download Stubs APK For Android Latest Version
  • Developer: Aditum Software
  • Category: apps, Events
  • Requirements: 4
  • Size: 18.3MB
  • Version: 1.3.3
  • Rate: 4
  • Reviews: 4
  • Price: Free
Download Stubs APK For Android Latest Version Download Stubs APK For Android Latest Version Download Stubs APK For Android Latest Version Download Stubs APK For Android Latest Version

Download Stubs APK For Android Latest Version

🔰 Exclusively you can download Stubs apk for mobile via apk-core.com ❤️ quickly and easily.✅


Cover Stubs APK

Download Stubs APK For Android Latest Version

About Stubs APK

Stubs is een intuïtieve en makkelijk te gebruiken tool om al je persoonlijke evenement tickets te beheren en om toegang te krijgen tot een evenement met je legitimatiebewijs.

INSTALLATIE
De reden dat je deze app download is omdat je een ticket gekocht hebt in een ticketshop die een koppeling heeft met Siip. Na installatie zullen we je eenmalig vragen om in 6 eenvoudige stappen je account te registreren. Let erop dat je de juiste geboortedatum invult want die moet overeenkomen met de datum op je legitimatiebewijs. Na registratie kun je je gekochte tickets claimen en aan anderen toewijzen of je ontvangen ticket claimen. Als laatste moet je een geldig legitimatiebewijs koppelen aan je account om toegang te krijgen tot het evenement.

LEGITIMATIEBEWIJS KOPPELEN
Door je legitimatiebewijs te koppelen aan je account beschermen we je tegen ticket fraude en belachelijke prijzen. Dat betekent dat je geen echt ticket meer nodig hebt, maar dat je legitimatiebewijs je entreebewijs is.

TOEGANGSCONTROLE
De toegangscontrole bij het evenement gaat net even anders dan je gewend bent. In plaats van het tonen van een QR code moet je je legitimatiebewijs scannen. Dat kan alleen met een geldig legitimatiebewijs.
SECURED BY SIIP
Achter de Stubs app zit de technologie van Siip. Deze maakt het mogelijk om je Siip identiteit te gebruiken voor online shoppen, bankieren en alles waar je je moet legitimeren.

PRIVACY
De app is ontworpen vanuit de gedachte dat jij de regie hebt over de gegevens die we verstrekken aan de organisator van het evenement.

More About Stubs APK

Package ID nl.persistence.stubs
App Developer Aditum Software
App Last Update Time 2019-10-28
App Category Events
App Requirements 4
App Size 18.3MB
App Version 1.3.3
App Rate 4
App Reviews 4
App Price Free
Get On Google Play Download App Now ( 18.3MB )

All Apk Core APK Files Safe And Clean From Any Viruses Or Malware